Κόσμος

Βρετανία: Σχεδόν 34.000 κρούσματα κορονοϊού την τελευταία ημέρα

Οι υγειονομικές στην Βρετανία ανακοίνωσαν ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 33.869 κρούσματα κορονοϊού και υπέκυψαν 166 ασθενείς.

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε 137.152 νεκρούς επί συνόλου 7.967.985 καταγεγραμμένων μολύνσεων. Ο απολογισμός των θυμάτων περιλαμβάνει μόνο πρόσωπα τα οποία απεβίωσαν μέσα σε χρονικό διάστημα 28 ημερών αφότου διαγνώστηκε πως είχαν μολυνθεί από τον ιό.

Στα νοσοκομεία της Βρετανίας νοσηλεύονταν χθες 6.747 ασθενείς με κορονοϊό.

Σχεδόν το 90% των Βρετανών άνω των 16 ετών έχει λάβει μια δόση εμβολίου, ενώ πάνω από το 82% έχει λάβει και τη δεύτερη, κατά τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία για την εκστρατεία ανοσοποίησης. Πρακτικά όλα τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική Βουλή «φρέναρε» τον φόρο Ζικμάν για τους πλούσιους με περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ – Οργισμένη η αριστερή αντιπολίτευση
Ο πρωθυπουργός Λεκορνί εξαρτάται από τη στήριξη των Σοσιαλιστών για να περάσει τον προϋπολογισμό και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» μίας ενδεχόμενης πρότασης μομφής
Βουλευτές της γαλλικής Αριστεράς ψηφίζουν για το σχέδιο νόμου για τον προϋπολογισμό του 2026
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό
Νικολά Σαρκοζί: Στις 10 Νοεμβρίου θα εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην προέδρου της Γαλλίας
Το Ποινικό Δικαστήριο του Παρισιού τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια κάθειρξης, κρίνοντας τον ένοχο για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του από το καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι το 2007
Νικολά Σαρκοζί