Κόσμος

Βρετανία: Σχεδόν 34.000 κρούσματα κορονοϊού την τελευταία ημέρα

Οι υγειονομικές στην Βρετανία ανακοίνωσαν ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 33.869 κρούσματα κορονοϊού και υπέκυψαν 166 ασθενείς.

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε 137.152 νεκρούς επί συνόλου 7.967.985 καταγεγραμμένων μολύνσεων. Ο απολογισμός των θυμάτων περιλαμβάνει μόνο πρόσωπα τα οποία απεβίωσαν μέσα σε χρονικό διάστημα 28 ημερών αφότου διαγνώστηκε πως είχαν μολυνθεί από τον ιό.

Στα νοσοκομεία της Βρετανίας νοσηλεύονταν χθες 6.747 ασθενείς με κορονοϊό.

Σχεδόν το 90% των Βρετανών άνω των 16 ετών έχει λάβει μια δόση εμβολίου, ενώ πάνω από το 82% έχει λάβει και τη δεύτερη, κατά τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία για την εκστρατεία ανοσοποίησης. Πρακτικά όλα τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Jesse Van Rootselaar: Γνωστή στις Αρχές και με θέματα ψυχικής υγείας η 18χρονη τρανς που σκότωσε 8 άτομα στον Καναδά
Σκότωσε τη μητέρα της, τον αδελφό της και 6 άτομα στο σχολείο - Η 18χρονη γεννήθηκε αγόρι και ξεκίνησε τη μετάβαση φύλου πριν από έξι χρόνια - Άγνωστα τα κίνητρά της
Η 18χρονη Jesse Van Rootselaar