Κόσμος

“Βροχή” πυροβολισμών στην Ιερουσαλήμ! Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά [pics]

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες, ο ένας από αυτούς σοβαρά, σήμερα το πρωΐ κοντά σε στάση του τραμ στην ανατολική Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αρχές πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «ένας τρομοκράτης», ο οποίος κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας στην ανατολική Ιερουσαλήμ, άνοιξε πυρ εναντίον των περαστικών.

 

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς παλαιστινιακό προάστιο της πόλης, όπου τον σταμάτησαν αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες, οι οποίοι κατάφεραν και να τον «εξουδετερώσουν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: «Περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν», δηλώνει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων
Ανησυχία έχει προκαλέσει η αύξηση των απειλών, ιδίως από την πλευρά της Ρωσίας που έχει κλιμακώσει την επιθετικότητά της μετά την εισβολή στην Ουκρανία
Κατεστραμμένα κτίρια στην Ουκρανία