Κόσμος

Βυθίστηκε το πολυτελές γιοτ που έκανε τις τελευταίες διακοπές της η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ

Το πολυτελές σκάφος που μεταξύ άλλων «φιλοξένησε» τον μοιραίο έρωτα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγεντ, βρίσκεται πλέον 8.200 πόδια στον βυθό της Μεσογείου.

Το «Cujo» που κάποτε ανήκε στον εκατομμυριούχο φίλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι Αλ Φαγιέντ βυθίστηκε περίπου 18 μίλια έξω από το Beaulieu sur Mer, κοντά στη Νίκαια της Γαλλίας, το Σάββατο σύμφωνα με την DailyMail.
Εκτός από το συγκεκριμένο ζευγάρι, που πέρασε στο «Cujo» τις τελευταίες διακοπές του πριν το τροχαίο δυστύχημα που τους στέρησε τη ζωή, από το πολυτελές αυτό γιοτ έχουν περάσει πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAVIGATOR Yacht & Art of Life (@navigator.magazine)

Τα πρώτα στοιχεία λένε ότι το σκάφος χτυπήθηκε από κάποιο αντικείμενο και τελικά βυθίστηκε στο Σάββατο στη Γαλλική Ριβιέρα. Εκείνη τη στιγμή, μέσα βρίσκονταν επτά άνθρωποι και όλοι σώθηκαν. Το γιοτ όμως, βυθίστηκε στα 2.500 μέτρα σύμφωνα με αστυνομικό του τοπικού τμήματος.

Το γιοτ είχε κατασκευαστεί το 1972 και μετά το θάνατο του ζευγαριού Νταϊάνα – Ντόντι Αλ Φαγέντ είχε μείνει πολλά χρόνια χωρίς να ταξιδεύει. Ανακατασκευάστηκε από νέους ιδιοκτήτες πριν το ατύχημα του Σαββάτου, που το έστειλε στο βυθό της θάλασσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Η πρόταση Ζελένσκι στον Τραμπ για αγορά αμερικανικών όπλων με 100 δισ. δολάρια και οι κόκκινες γραμμές
Το έγγραφο δεν αναφέρει ποια ακριβώς όπλα ζητά να προμηθευτεί η Ουκρανία, αλλά το Κίεβο έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί τουλάχιστον 10 συστήματα αεράμυνας Patriot αμερικανικής κατασκευής για την προστασία πόλεων και κρίσιμων υποδομών
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
«Μπορεί ο Ζελένσκι να εμπιστευτεί τον Τραμπ; Η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την απάντηση» – Ανάλυση των NYT
«Είναι μεγάλο ρίσκο για έναν ηγέτη σε καιρό πολέμου όπως ο Ζελένσκι, ειδικά με τη χώρα του να βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία εδώ και 3,5 χρόνια» τονίζει η αμερικανική εφημερίδα
Χειραψία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Η ατάκα του Τραμπ στον Μακρόν με ανοιχτά τα μικρόφωνα: «Ακούγεται τρελό αλλά ο Πούτιν θέλει συμφωνία για χάρη μου»
«Νομίζω πως θέλει να κλείσει συμφωνία για μένα. Καταλαβαίνεις; Όσο τρελό κι αν ακούγεται» ακούγεται να λέει ο Αμερικανός πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του αναφερόμενος στον Πούτιν
Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον Λευκό Οίκο για το Ουκρανικό
9