Κόσμος

Warner Bros: Στις φλόγες το στούντιο στα βόρεια του Λονδίνου! video

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης, 11.07.2019, στα στούντιο της Warner Bros στο Λονδίνο. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο.

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα στούντιο της Warner Bros στα βόρεια του Λονδίνου και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας έχουν σπεύσει στο σημείο για να την κατασβέσουν.

Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα με 75 πυροσβέστες συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, στα στούντιο Λίβεσντεν του Χέρτφορντσιρ, σύμφωνα με τις τοπικές δημοτικές αρχές.

Τα στούντιο, όπου γυρίστηκαν μεταξύ άλλων οι ταινίες της σειράς Χάρι Πότερ, ήταν άδεια όταν ξεκίνησε η φωτιά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Εκεί έχουν γυριστεί επίσης σκηνές ή μεγάλο μέρος ταινιών του Τζέιμς Μποντ και των σειρών “Μαχητές των Δρόμων” και “Επικίνδυνες Αποστολές”.

Το κτίριο αυτό ήταν εργοστάσιο μαχητικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετατράπηκε σε στούντιο το 1994 από τους παραγωγούς της ταινίας “Επιχείρηση χρυσά μάτια” που αναζητούσαν έναν χώρο για τα γυρίσματα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την φωτιά στα στούντιο της Warner Bros

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η γαλλική Βουλή «φρέναρε» τον φόρο Ζικμάν για τους πλούσιους με περιουσία άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ – Οργισμένη η αριστερή αντιπολίτευση
Ο πρωθυπουργός Λεκορνί εξαρτάται από τη στήριξη των Σοσιαλιστών για να περάσει τον προϋπολογισμό και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» μίας ενδεχόμενης πρότασης μομφής
Βουλευτές της γαλλικής Αριστεράς ψηφίζουν για το σχέδιο νόμου για τον προϋπολογισμό του 2026
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό