Κόσμος

Χαλάμε 100 δισεκατομμύρια δολάρια για sex στο Ίντερνετ

Αξιοσημείωτο είναι πως κάθε δευτερόλεπτο 372 χρήστες στο διαδίκτυο ψάχνουν για σεξ πληκτρολογώντας τη λέξη σεξ στις μηχανές αναζήτησης.

Κέρδη 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή 81 δισεκατομμυρίων ευρώ προκύπτουν από την παγκόσμια βιομηχανία πορνό μέσω του Ίντερνετ, η οποία μάλιστα αποκτά πλέον επίσημα και την δική της πτέρυγα στο διαδίκτυο. 

Σε λίγο καιρό από τώρα, όλα τα πορνογραφικά site θα έχουν την κατάληξη xxx που στην ουσία θα αποτελεί το domain name εκατομμυρίων πορνογραφικών ιστοσελίδων, με απόφαση της Διαδικτυακής Εταιρείας Ονοματοδοσίας και Αριθμοδότησης. 

Η απόφαση αυτή αναμένεται να εκτοξεύσει τα κέρδη από τη βιομηχανία του Online sex στα ύψη, αν και η πορνογραφία σήμερα ήδη αποτελεί την πιο επικερδή επιχειρηματική δραστηριότητα στο διαδτίκτυο. 

Το 2006 ο τζίρος της παγκόσμιας βιομηχανίας πορνό στο ίντερνετ ανήλθε στα 97 δισεκατομμύρια δολάρια και σήμερα ξεπερνά τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Financial Times: Η πρόταση Ζελένσκι στον Τραμπ για αγορά αμερικανικών όπλων με 100 δισ. δολάρια και οι κόκκινες γραμμές
Το έγγραφο δεν αναφέρει ποια ακριβώς όπλα ζητά να προμηθευτεί η Ουκρανία, αλλά το Κίεβο έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί τουλάχιστον 10 συστήματα αεράμυνας Patriot αμερικανικής κατασκευής για την προστασία πόλεων και κρίσιμων υποδομών
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
«Μπορεί ο Ζελένσκι να εμπιστευτεί τον Τραμπ; Η μοίρα της Ουκρανίας εξαρτάται από την απάντηση» – Ανάλυση των NYT
«Είναι μεγάλο ρίσκο για έναν ηγέτη σε καιρό πολέμου όπως ο Ζελένσκι, ειδικά με τη χώρα του να βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία εδώ και 3,5 χρόνια» τονίζει η αμερικανική εφημερίδα
Χειραψία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Η ατάκα του Τραμπ στον Μακρόν με ανοιχτά τα μικρόφωνα: «Ακούγεται τρελό αλλά ο Πούτιν θέλει συμφωνία για χάρη μου»
«Νομίζω πως θέλει να κλείσει συμφωνία για μένα. Καταλαβαίνεις; Όσο τρελό κι αν ακούγεται» ακούγεται να λέει ο Αμερικανός πρόεδρος στον Γάλλο ομόλογό του αναφερόμενος στον Πούτιν
Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον Λευκό Οίκο για το Ουκρανικό
9