Κόσμος

Χαμός με το “σεξιστικό” tweet του Στιβ Μάρτιν για την Κάρι Φίσερ!

Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια των χρηστών του διαδικτύου, με τον διάσημο κωμικό ηθοποιό Στιβ Μάρτιν να διαγράφει το tweet που έκανε μετά τον θάνατο της Κάρι Φίσερ.

Ο Στιβ Μάρτιν επέλεξε να κάνει ένα tweet που ενόχλησε πολλούς χρήστες του διαδικτού και προκλήθηκε έντονη αντιπαράθεση στα social media.

Αναγκάστηκε έτσι να διαγράψει το tweet επειδή κατηγορήθηκε πως το σχόλιό του μετά τον θάνατο της Κάρι Φίσερ ήταν σεξιστικό.

“Όταν ήμουν νέος, η Κάρι Φίσερ ήταν το πιο όμορφο πλάσμα που είχα δει ποτέ. Έγινε πνευματώδης και λαμπερή επίσης”, ήταν το tweet που προκάλεσε αντιδράσεις.

Από την ώρα που ανέβασε το tweet, ο Στιβ Μάρτιν δέχτηκε σφοδρά πυρά επειδή φάνηκε να θεωρεί σημαντικότερη τη φυσική εμφάνιση από την προσωπικότητα. Πολλοί ήταν φυσικά εκείνοι που τόνισαν ότι δεν είχε τίποτα κακό το tweet του Στιβ Μάρτιν.

 

 

Πηγή: TheLadBible

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γερμανία υποστηρίζει ότι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Βαλέρι Ζαλούζνι, ήταν ο αρχηγός της επιχείρησης στους αγωγούς Nord Stream
Ο διοικητής της ουκρανικής μονάδας δολιοφθοράς, Serhiy K., που είναι και αυτός ύποπτος στην υπόθεση, ξεκίνησε απεργία πείνας διαμαρτυρούμενος για τις άθλιες συνθήκες κράτησης του στην Ιταλία
Βαλέρι Ζαλούζνι
Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος «αρπάχτηκε» on air με τον υπουργό Οικονομικών του Τραμπ για το shutdown – «Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας»
Το νέο «θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Στεφανόπουλο σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά από εκείνο που είχε με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι ντι Βανς
Τζορτζ Στεφανόπουλος