Κόσμος

Χαμός σε γαμήλια δεξίωση! Φίλησε τη γυναίκα του γιου του και τον ξυλοφόρτωσε [vid]

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε γαμήλια δεξίωση. Ο πατέρας του γαμπρού φίλησε τη νύφη και τον ξυλοφόρτωσε. Σοκαρισμένοι οι καλεσμένοι.

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ο μεθυσμένος πατέρας του γαμπρού φιλάει με το ζόρι τη νύφη του. Σοκαρισμένοι οι καλεσμένοι, με τον γιο του να φέρεται να τον χτυπά.

Η οικογένεια πόσταρε ένα σημείωμα τρεις μέρες μετά το περιστατικό. Εξηγούσαν ότι εξέφρασε τη λύπη του για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ενώ ήταν μεθυσμένος.

Καλεσμένος που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό έγινε στο Wuzhou International Plaza, στην ανατολική Κίνα, στις 22 Φεβρουαρίου.

Σόκαρε γιο και καλεσμένους

“Παρουσίαζα τη νύφη ενώ περπατούσαν στη σκηνή και ο πατέρας του γαμπρού φίλησε ξαφνικά τη νύφη στο στόμα”.

Στο βίντεο 8 δευτερολέπτων φαίνεται ο μεθυσμένος πατέρας του γαμπρού να τη φιλά, σοκάροντας τους καλεσμένους.

Κυκλοφόρησαν φήμες στο WeChat, κινεζική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, πως ο γιος ξυλοκόπησε τον πατέρα του και εκείνος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά το περιστατικό.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ