Κόσμος

Υεμένη: Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή υπάρχουν απώλειες απο την επίθεση που έγινε εναντίον στρατοπέδου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο έγινε στην Υεμένη σε στρατόπεδο της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς, μια εβδομάδα μετά παρόμοια επίθεση με 26 νεκρούς, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η Αλ Κάιντα.

Η επίθεση είχε στόχο το στρατόπεδο στην πόλη Μπάιντα, 170 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Σαναά, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, οι οποίες κάνουν λόγο για “απώλειες”, χωρίς άλλες διευκρινίσεις.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι τριώροφο κτίριο καταστράφηκε από την έκρηξη.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους επιτιθέμενους και στα μέλη της φρουράς, την οποία διοικεί ο γιος του πρώην προέδρου της Υεμένης Αλι Αμπντάλα Σάλεχ.

Η Μπάιντα βρίσκεται κοντά στην επαρχία Αμπιάν, προπύργιο των ανταρτών της Αλ Κάιντα.

Διαβάστε

Πολύνεκρη επίθεση στην Υεμένη με την υπογραφή της Αλ Κάιντα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα