Κόσμος

Ζει από θαύμα! Έπεσε από τον 8ο όροφο όταν τυλίχθηκε στις φλόγες το διαμέρισμά της [vid]

Από θαύμα επέζησε μια γυναίκα που έπεσε από τον 8ο όροφο όταν προσπάθησε να ξεφύγει από τις φλόγες που είχαν τυλίξει το διαμέρισμά της.

Η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκρότημα κατοικιών τύλιξε το διαμέρισμά της, με τη γυναίκα να βγαίνει στο μπαλκόνι σε μια προσπάθεια να ξεφύγει.

Οι γείτονες, που κατέγραφαν την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, απαθανάτισαν και την πτώση της γυναίκας από τον 8ο όροφο που στάθηκε απίστευτα τυχερή μέσα στην ατυχία της.

Από τη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπη με την πιθανότητα να καεί ζωντανή, η γυναίκα βγήκε από το παράθυρο και προσπάθησε να αποφύγει την πύρινη κόλαση.

Δεν μπόρεσε όμως να κρατηθεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού για πολύ και έπεσε στο κενό από ύψος 20 μέτρων. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, με τις αναφορές να θέλουν να νοσηλεύεται σε κώμα.

Από το συγκρότημα διαμερισμάτων απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 9 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, με την αιτία της τεράστιας πυρκαγιάς να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Σύντομη εκδρομή ο πόλεμος στο Ιράν – Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τους εξοντώσουμε
Ο Τραμπ σημείωσε πως «κανείς δεν έχει ιδέα» ποιος θα κυβερνήσει το Ιράν μετά τη δολοφονία του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, παρά το γεγονός ότι ο γιος του, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, ορίστηκε νέος ανώτατος ηγέτης
Ντόναλντ Τραμπ
5
Εμανουέλ Μακρόν: Η όποια επίθεση στην Κύπρο είναι επίθεση στην Ευρώπη
Θέλω να ευχαριστήσω την Ελλάδα για την τέλεια συνεργασία. Υπογράψαμε το 2020 μια πολύ σημαντική συμφωνία συνεργασίας, εγκαθίδρυσαμε μια μοναδική συνεργασία σε σχέση με την άμυνα και την ασφάλεια
French President Emmanuel Macron looks on during a joint press conferance with Cypriot President Nikos Christodoulides (not pictured) and Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis (not pictured) at Paphos military airport, on the day of Macron's visit to show France's solidarity after recent drone attacks amid the U.S.-Israeli conflict with Iran, and aimed at reinforcing European security in the Eastern Mediterranean, in Paphos, Cyprus March 9, 2026. 5