Κόσμος

Ζελένσκι για Wagner: Προφανής η απόλυτη αδυναμία της Ρωσίας

Για «αδυναμία της Ρωσίας» κάνει λόγο ο Ζελένσκι, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την ανταρσία της Wagner και την επίθεση κατά του ρωσικού στρατού.

Ο Ζελένσκι δήλωσε πως τα όσα γίνονται με την Wagner, που τώρα στράφηκε κατά του Πούτιν, δείχνουν πως η αδυναμία της Ρωσίας είναι προφανής και πως όσο περισσότερο η Μόσχα διατηρεί τα στρατεύματά της και τους μισθοφόρους της στην Ουκρανία, τόσο περισσότερο χάος θα προκαλείται στη Ρωσία.

«Η αδυναμία της Ρωσίας είναι προφανής. Απόλυτη αδυναμία», έγραψε ο Ζελένσκι, σχολιάζοντας τα όσα εξελίσσονται στη Ρωσία.

«Και όσο περισσότερο η Ρωσία διατηρεί τα στρατεύματά της και τους μισθοφόρους της στη γη μας, τόσο περισσότερο χάος, πόνο και προβλήματα θα έχει για την χώρα της αργότερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στην τουρκική βουλή κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού – Μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα σε βουλευτές
Η ένταση ξεκίνησε έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή Προύσας του κυβερνώντος κόμματος, Μουσταφά Βαράνκ, και τον αναπληρωτή επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP, Γκιοκάν Γκιουνάιντιν
Τουρκική Βουλή
Ο Γκίντεον Σάαρ καλεί τους Εβραίους να εγκατασταθούν στο Ισραήλ για να γλυτώσουν από τον αντισημιτισμό στη Δύση
Σύμφωνα με τον «νόμο της επιστροφής» του 1950, κάθε Εβραίος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει και να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα.
Ισραήλ