Κόσμος

Ζελένσκι: Η Ρωσία υφίσταται βαριές απώλειες στα ανατολικά

Η Ρωσία υφίσταται βαριές απώλειες στις συνεχιζόμενες “σφοδρές” επιθέσεις στην ανατολική περιφέρεια του Ντονέτσκ στην Ουκρανία και προετοιμάζει νέες επιθέσεις στις ουκρανικές ενεργειακές υποδομές, δήλωσε σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

“Συνεχίζονται οι πολύ σφοδρές ρωσικές επιθέσεις στην περιφέρεια του Ντονέτσκ. Ο εχθρός υφίσταται σοβαρές απώλειες εκεί”, δήλωσε ο Ζελένσκι στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε αργά απόψε.

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι πιστεύει πως η Ρωσία “συγκεντρώνει δυνάμεις και μέσα για μια πιθανή επανάληψη των μαζικών επιθέσεων στις υποδομές μας, κυρίως στις ενεργειακές πρώτα απ’ όλα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξι νεκροί και 16 τραυματίες από έκρηξη αερίου σε πολυκατοικία στο Σαράτοφ της Ρωσίας - 4 αγνοούμενοι
Το τελευταίο θύμα ήταν ένας άνδρας που ανασύρθηκε ζωντανός από τους διασώστες αφού παρέμεινε εγκλωβισμένος στα συντρίμμια επί έξι ώρες, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του
Έκρηξη από διαρροή αερίου στη Ρωσία
Η τελευταία επιθυμία του Ozzy Osbourne - «Θέλω να περάσω χρόνο με τα εγγόνια μου, όχι να πεθάνω σε δωμάτιο ξενοδοχείου»
«Δεν παίρνω ναρκωτικά. ούτε κάνω πια τον τρόπο ζωής ενός ροκ σταρ. Είμαι κάπως σαν σπιτόγατος. Δεν βγαίνω ποτέ έξω. Δεν συναναστρέφομαι ποτέ σε μπαρ - δεν πίνω»
Ο Ozzy Osbourne με δυο από τα εγγόνια του