Κόσμος

Ζωάρα! Ο Ομπάμα θα μείνει λίγο παραπάνω στον παράδεισο του Νότιου Ειρηνικού – Δείτε γιατί

Στον Μπαράκ Ομπάμα αρέσει πολύ ο τροπικός παράδεισος του νησιού Τετιαρόα του Νότιου Ειρηνικού. Το νησί που κάποτε ανήκε στον Μάρλον Μπράντο τον εμπνέει αφάνταστα και γι' αυτό αποφάσισε να μείνει λίγο παραπάνω εκεί. 

Σύμφωνα με το Thehill.com ο Μπαράκ και η Μισέλ θα μείνουν εκεί προκειμένου να γράψει τα απομνημονεύματά του για τα 8 χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για το βιβλίο που θα πουλήσει τρελά. Το συμβόλαιο σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια και το υπέγραψε από κοινού το ζεύγος με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. 

Η έμπνευση θα έρθει σίγουρα στο υπέροχο αυτό νησί αφού είναι κάπως έτσι…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1