Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

7 μάσκες προσώπου για να “λάμπεις και εσύ, Μπάμπη μου!”

7 μάσκες προσώπου για να “λάμπεις και εσύ, Μπάμπη μου!”

Αν οι ορατοί πόροι σε ταλαιπωρούν, ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου ή ένα ισχυρό serum δεν είναι αρκετό για να τους απομακρύνει και να δώσει στο πρόσωπο σου την φρεσκάδα που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στο “οπλοστάσιο” της περιποίησης σου, μια μάσκα προσώπου, την οποία θα χρησιμοποιείς μια φορά την εβδομάδα ή έστω μια φορά τον μήνα.

Σίγουρα η μάσκα προσώπου είναι κάτι που δεν χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των ανδρών, καθώς στο μυαλό των περισσοτέρων, τα προϊόντα αυτά αφορούν αποκλειστικά τις γυναίκες.

Ωστόσο, οι μάσκες προσώπου μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες για την επιδερμίδα σας, καθώς μπορούν να απομακρύνουν το σμήγμα που παράγεται σε διάφορά σημεία του προσώπου σας, όπως γύρω από την μύτη.

Υπάρχουν πολλές μάσκες που κυκλοφορούν στην αγορά, επειδή όμως καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να επιλέξετε, βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες μάσκες προσώπου, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν τον μετά το καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδατική κρέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις