Lifestyle

Bruce Springsteen: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ από τα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας του

Προ των πυλών βρίσκεται ένα νέο ντοκιμαντέρ, τo «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band» που καταγράφει τα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας του θρυλικού καλλιτέχνη της ροκ, Bruce Springsteen και των μελών της αγαπημένης του μπάντας κατά την περίοδο 2023-2024.

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί ο συνεργάτης του Μπρους Σπρίνγκστιν, Τομ Ζίμνι (Thom Zimny) περιλαμβάνει πλάνα από τις πρόβες, ιδιαίτερες στιγμές από τα παρασκήνια, καθώς και συνεντεύξεις του Σπρίνγκστιν και της μπάντας εμπλουτισμένες με σπάνιο αρχειακό υλικό. Την παραγωγή του, εκτός από τον Σπρίνγκστιν και τον σκηνοθέτη έχουν αναλάβει οι Jon Landau, Adrienne Gerard και Sean Stuart.

Το «Road Diary» το οποίο ξεκινά με τις πρόβες του συγκροτήματος και του σταρ στο Red Bank του Νιου Τζέρσεϊ στη συνέχεια ακολουθεί το ταξίδι τους μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές σε όλες τις ηπείρους.

Ο τραγουδιστής και η E Street Band ολοκλήρωσαν το πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους για το 2024 τον Απρίλιο, όπως αναφέρει το Deadline. Ήταν ένα «εκρηκτικό ταξίδι» στις ΗΠΑ διάρκειας τριών ωρών η κάθε συναυλία με καλεσμένους-έκπληξη και σπάνια τραγούδια στη setlist, συνολικά 60 διαφορετικά κομμάτια σε 11 συναυλίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη μέση 25 συναυλιών σε όλη την Ευρώπη ενώ θα επιστρέψουν στη Βόρεια Αμερική για περισσότερες εμφανίσεις από τον Αύγουστο έως τα τέλη Νοεμβρίου.

To «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band» θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu και στο Disney+ τον Οκτώβριο με την ακριβή ημερομηνία προβολής να ανακοινώνεται προσεχώς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη: «Ξυπνάει καθημερινά πριν από τις 5 με άλλες δυο μοναχές και ξεκινούν το έργο τους με προσευχή»
«Ούτε η μάνα της, ούτε ο πατέρας της στήριξαν την απόφαση να γίνει μοναχή, αλλά αυτή έφυγε, πήγε εκεί και είχε απαγορεύσει να την ενοχλούμε», αποκάλυψε η θεία της
Ναταλία Λιονάκη
13