Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δ.Βανδή:”Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση”

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σοκάρει με την δήλωσή της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Δέσποινα Βανδή σχολιάζει το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα στην σημερινή εποχή. Με αφορμή την τελευταία μεγάλη της επιτυχία “Κορίτσι πράμα” υποστηρίζει ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζονται με προκατάληψη. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί: “Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Όχι στη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά το έχω βιώσει”.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Κους Κους αναφέρθηκε επίσης και στο έντονο κυνηγητό που δεχεται από τους paparazzi.”Το κυνήγι των φωτογράφων είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ. Με ενοχλεί που κάθε εβδομάδα μπορεί να βρίσκομαι με μια φωτογραφία στα περιοδικά. Δεν θέλω να εκτίθενται άλλο τα παιδιά μου. Θέλω να σταματήσει όλο αυτό, ή να ελεγχθεί σε κάποιο σημείο”, δηλώνει η Δέσποινα.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, απασχολεί με κάθε της κίνηση γι’αυτο φροντίζει να προσέχει ιδαιτέρως την εμφανισή της. Τι λέει όμως η ίδια για το πέρασμα του χρόνου και ειδικά για τις πλαστικές επεμβάσεις; “Όταν θα έρθει ο χρόνος θα κάνω πλαστική. Απλά έχω ένα φόβο γιατί δεν πετυχαίνουν πάντα. Αν αισθανθώ ότι θα βοηθήσει την ψυχολογία μου μπορεί να υποκύψω, αλλά προς το παρόν νιώθω καλά με το πρόσωπό μου”, υποστήριξε.

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε