Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

H Τζούλια κι ο πρωθυπουργός!

H Τζούλια κι ο πρωθυπουργός!

Τα σχέδια της για να μπει στην πολιτική ζωή της χώρας, ανακοίνωσε η άτακτη ξανθιά!

H Τζούλια έχει μεγάλη επιτυχία στο νεανικό κοινό και σκέφτεται να εκμεταλευτεί το γεγονός αυτό, κατεβαίνοντας στον στίβο της πολιτικής. 

Έχει ήδη δεχτεί πρόταση από μεγάλο πολιτικό κόμμα, όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη, για να είναι υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Το Υπουργείο που θα ήθελε να αναλάβει, φυσικά είναι αυτό των Οικονομικών, για να βοηθήσει την χώρα να βγει από την κρίση.

Άλλωστε, η όμορφη ξανθιά επιδιώκει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας για να του παραδώσει την επιστολή που συνέταξε η ίδια. Στην επιστολή αυτή, η Τζούλια μιλάει για την άδικη αντιμετώπιση που έχει από τους ανθρώπους του πολιτικού χώρου, με αφορμή την ομιλία του βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη. 

Στη συνέχεια, ζητάει από τον κύριο Παπανδρέου να την προστατέψει και να την περιβάλει με ενδιαφέρον, στοργή κι αγάπη. Η Τζούλια υποστηρίζει ότι δουλεύει σκληρά, μέρα και νύχτα και ανταποκρίνεται στο ακέραιο στις φορολογικές τις υποχρεώσεις. Επίσης, στην επιστολή της τονίζει ότι με την προσφορά της στην τέχνη βοηθάει την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε