Lifestyle

H Κέιτ Γουίνσλετ επικροτεί τις γυναίκες που κατήγγειλαν την κακοποίηση στο Χόλιγουντ – «Όλες τις στηρίζουμε»

Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ αναφέρθηκε στο θέμα των ανισοτήτων στην κινηματογραφική βιομηχανία λέγοντας ότι επιτέλους οι γυναίκες λαμβάνουν τον σεβασμό που τις αξίζει.

«Οι άντρες πληρώνονταν πάντα περισσότερο, ή απλώς είχαν διαφορετική μεταχείριση σε επίπεδο σεβασμού στο σετ», λέει η ηθοποιός στο People αυτής της εβδομάδας. «Και νομίζω ότι σίγουρα αυτό αλλάζει».

Την αλλαγή αυτή η ηθοποιός την αποδίδει στις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και κατήγγειλαν την καταχρηστική και παρενοχλητική συμπεριφορά μερικών ισχυρών αντρών του Χόλιγουντ. «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τις υπέροχες ηθοποιούς που μίλησαν για τις εμπειρίες τους και οι οποίες ήταν τόσο τρομακτικές», λέει. «Όλοι τις στηρίζουμε. Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτά τα πράγματα να συμβούν ξανά. Αυτή είναι μια εποχή αλλαγής, για να απαλλαγούμε από αυτά τα φρικτά πράγματα, να σταθούμε μαζί και να προχωρούμε μπροστά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου