Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Just the 2 of Us: Σε ποιον έβγαλε χθες … νύχια η Ρούλα Κορομηλά;

Just the 2 of Us: Σε ποιον έβγαλε χθες … νύχια η Ρούλα Κορομηλά;

Η γνωστή παρουσιάστρια εννοείται πως φρόντισε να δώσει on air την δική της πληρωμένη απάντηση στο ζευγάρι, μετά την επίθεση κατά μέτωπο που εξαπέλυσαν εναντίον της όλη την περασμένη εβδομάδα!

Εννοείται πως χθες βράδυ η Ρουλα, ήταν ενοχλημένη με την Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Γιαννιά, μετά την επίθεση κατά μέτωπο που της έκαναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα, μιας και η κριτική της στο περασμένο live δεν τους ικανοποίησε.

Η Ρούλα ,λοιπόν, έβγαλε τα νύχια της και με το… γάντι πέρασε στην αντεπίθεση, δίνοντάς τους μία extra large απάντηση για όλα όσα της καταλόγισαν, ενώ ανάμεσα στα άλλα είχαμε και μία μίνι μετωπική και με τον Δημήτρη Αρβανίτη, μιας και διαφώνησαν για τις… προθέσεις των δηλώσεων των παιδιών.

Τι ακριβώς είπε; Και τι δεν είπε…

«Αγαπημένα μου παιδιά Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εγώ λοιπόν θα ήθελα να πω δυο τρία πράγματα με πολύ αγάπη όμως και μεταξύ μας και πολύ σύντομα. Βρισκόμαστε όλοι σε ένα παιχνίδι που ο καθένας έχει κάποιους ρόλους και σε αυτό το παιχνίδι αγαπημένα μου παιδιά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες και υπάρχει και αυτό το ιερό πράγμα που λέγεται φιλανθρωπία. Ερχόμαστε λοιπόν για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε