Lifestyle

Leon of Athens: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύντροφό του Κατερίνα Ντούσκα

«Είναι η Κατερίνα Ντούσκα. Είναι δέκα χρόνια κι αυτή η αίσθηση της οικογένειας» δήλωσε ο Leon of Athens.

Τον Leon of Athens υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο πρωτοχρονιάτικο Πρωίαν σε είδον σήμερα (01.01.2025). Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την Κατερίνα Ντούσκα με την οποία είναι ζευγάρι.

Όταν η Τζένη Μελιτά τον ρώτησε για τον λόγο που επέστρεψε η χαρά στη ζωή του και πλέον απολαμβάνει τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκείνος απάντησε το όνομα της συντρόφου του, Κατερίνας Ντούσκα.

«Είχα διαβάσει ότι για 10 χρόνια δεν τα αγαπούσες τα Χριστούγεννα και τις Πρωτοχρονιές. Τώρα πώς ξαναήρθε αυτό το χαμόγελο κι η αισιοδοξία;» ρώτησε η Τζένη Μελιτά.

«Είναι η Κατερίνα. Είναι δέκα χρόνια κι αυτή η αίσθηση της οικογένειας» απάντησε τρυφερά ο Leon of Athens.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella