Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Masterchef 5: Οι φωτογραφίες της Μαργαρίτας με τον αγαπημένο της Χρήστο

Masterchef 5: Οι φωτογραφίες της Μαργαρίτας με τον αγαπημένο της Χρήστο

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποτελεί ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου του MasterChef. Δείτε φωτογραφίες με τον σύντροφό της.

Το Masterchef 5 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα project στην ελληνική τηλεόραση, και το πιο αγαπητό πρόσωπο από όλους τους κύκλους του reality μαγειρικής είναι, κατά πολλούς η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Αποχώρησε μετά την τελική 10άδα, ωστόσο την είδαμε να επιστρέφει ακόμη πιο δυνατή στο σπίτι του Masterchef, καθώς έκανε το καλύτερο πιάτο από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και είχαν τη δεύτερη ευκαιρία για να βρεξθοήυν ξανά στο παιχνίδι.

Αναμφίβολα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποτελεί ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου του MasterChef. Εκτός από τη στήριξη των συμπαικτών της, μέχρι και ο Άκης Πετρετζίκης έγραψε δημόσιο μήνυμα για τη νεαρή μαγείρισσα.

Όσο περνάει ο καιρός, θέλουμε να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τη Μαργαρίτα. Οι συχνές αναφορές στον σύντροφό της μας έκανε να τον βρούμε στα social media.

Ο Χρήστος Καλομοίρης εργάζεται ως ζαχαροπλάστης, μένει στου Ζωγράφου και έχει δουλέψει σε πολλά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, αλλά και σε γνωστά εστιατόρια στην Αθήνα, τη Μύκονο και την Κω.

Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα εργάστηκε και σε ξενοδοχείο του Σεν Μόριτζ στην Ελβετίας.

Ο pastry chef, που αγαπάει και το μπουζούκι, ¨οπως έχει αναφέρει αρκετές φορές στο Masterchef η Μαργαρίτα, εκτός από τη ζαχαροπλαστική, έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με τη σύντροφό του στο προφίλ του στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Kalomoiris (@christos_cal)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Kalomoiris (@christos_cal)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις