Lifestyle

Motörhead: Ακυκλοφόρητη πρόβα του «Stay Clean» από το 1981 (video)

Οι Motörhead αποκαλύπτονται! Για πρώτη φορά μοιράστηκαν με τους οπαδούς τους ένα δοκιμαστικό ήχου πριν να ηχογραφήσουν το «Stay Clean» το 1981.

Σήμερα, οι Motörhead θα συμπεριλάβουν το «Stay Clean» στην επανέκδοση για τα 40 χρόνια του πρώτου live άλμπουμ τους, του «No Sleep ‘Til Hammersmith».

Εκτός από το αρχικό, θρυλικό live άλμπουμ – το οποίο συγκροτήθηκε από κορυφαίες στιγμές της βρετανικής τουρνέ της μπάντας το 1981 – η επανέκδοση περιλαμβάνει τρεις πλήρεις, ακυκλοφόρητες έως σήμερα, συναυλίες από εκείνη την τουρνέ:

Τη συναυλία της 28ης Μαρτίου στο Leeds Queens Hall στο Λιντς και τις συναυλίες της 29ης και 30ής Μαρτίου στο Newcastle City Hall στο Νιουκάστλ.

Το δοκιμαστικό ήχου για το «Stay Clean» προέρχεται από την τελευταία συναυλία και είναι ένα από τα τρία δοκιμαστικά ήχου που θα ακούσουμε για πρώτη φορά στην επανέκδοση (τα άλλα δύο είναι για τα «Limb From Limb» και «Iron Horse»).

Η επανέκδοση του No Sleep ‘Til Hammersmith κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου σε box set 4 CD, σε εκδοχή 2 CD και σε εκδοχή 2 LP. Περιλαμβάνει επίσης βιβλίο με λεπτομέρειες για την ιστορία του live άλμπουμ: αποσπάσματα από αδημοσίευτες έως σήμερα συνεντεύξεις και καινούργιες συνεντεύξεις, φωτογραφίες που για πρώτη φορά έρχονται στο φως, σπάνια αναμνηστικά και άλλα πολλά.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
1
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη