Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Οι επώνυμοι τίμησαν τον Κ. Κρομμύδα! Δες ποιοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίο του

Οι επώνυμοι τίμησαν τον Κ. Κρομμύδα! Δες ποιοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίο του

Υπερπαραγωγή η παρουσίαση του νέου του βιβλίου στην Αθηναΐδα…

Με μουσικές, τραγούδια, λόγια συγκίνησης και πολλές διάσημες παρουσίες γέμισε χθες βράδυ ο Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς στο Βοτανικό. Πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο Κώστας Κρομμύδας που παρουσίασε τη δεύτερη συγγραφική δουλειά του (το πρώτο του βιβλίο ήταν το Μπαμπά μεγάλωσέ με”) με το πρώτο του μυθιστόρημα από τις εκδόσεις Μίνωας.

 

“Η ζωή που έλειπε”, όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου παρουσιάζει δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα, εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της κατοχής. Για το βιβλίο μίλησαν η Ζέτα Δούκα, η Άννα Ανδριανού, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η πρόεδρος του σωματείου “Φίλοι του παιδιού” Μαρινέλα Μαμιδάκη. Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη, η Ελένη Καρποντίνη, ο Ηλίας Βρεττός, η Βίκυ Κάβουρα, ο Κώστας Μηλιωτάκης και πολλοί άλλοι.

 

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό του Κώστα από την πρώτη στιγμή ήταν η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη και η μικρή του Βαΐα.

 

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα μουσικοχορευτικό θέαμα από τη θεατρική ομάδα και τις μαθήτριες του γνωστού ηθοποιού, ενώ στην συνέχεια ήρθαν στην αίθουσα όργανα για να τραγουδήσουν σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό του τραγουδιού του βιβλίου.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε