Lifestyle

Survivor – Πάνος Καλίδης: H απίστευτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Καλίδης έκανε μία επική ανάρτηση στο Instagram, μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor.

Ο Πάνος Καλίδης δεν κρατήθηκε, και έκανε μία απίστευτη ανάρτηση στο Instagram για τον Τριαντάφυλλο. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη αφού έπειτα από περίπου 5 μήνες, ο Τριαντάφυλλος που είχε καταφέρει να βγει 10 φορές υποψήφιος και να σωθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τελικά αποχώρησε.

H αποχώρηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε φρενίτιδα στα social media αφού πολλοί ήταν εκείνοι που ανυπομονούσαν για τη στιγμή αυτή ενώ άλλοι έχασαν το ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι.

Μια ανάρτηση όμως για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έκανε και ο Πάνος Καλίδης ο οποίος θέλησε να τρολάρει τον πρώην συμπαίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να έχει πάρει αγκαλιά ένα δέντρο που βρίσκεται στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας και έγραψε: «Φήμες λένε ότι έχει γαντζωθεί πάνω στον φοίνικα και αρνείται να αποχωρήσει».

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καλίδη:

kalidis daffy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα με το «αντίο» στην Γωγώ Μαστροκώστα - «Όσο μακριά και να πετάξεις η αγάπη μου θα σε φτάνει»
«Ευχαριστώ τον θεό που μου χάρισε έναν από τους αγγέλους του για να με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο», έγραψε ο σύζυγός της
Τραϊανός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα
Βάνα Μπάρμπα για Γωγώ Μαστροκώστα: Την είχαν φθονήσει αρκετοί γιατί είχε τον ερωτισμό της ομορφιάς της, που πραγματικά ενοχλούσε
«Ήταν ένα πολύ λαμπερό πλάσμα, ήταν ένα πλάσμα που ονειρεύτηκαν πάρα πολλά αρσενικά για τον ερωτισμό που είχε» είπε η Βάνα Μπάρμπα για τη Γωγώ Μαστροκώστα
Βάνα Μπάρμπα και Γωγώ Μαστροκώστα