Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

«The Enforcer» – Μπαντέρας: Κλειστοί δρόμοι για σκηνές καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη (pics, vid)

«The Enforcer» – Μπαντέρας: Κλειστοί δρόμοι για σκηνές καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη (pics, vid)

Με… οδηγό τον Αντόνιο Μπαντέρας ξεκίνησαν οι σκηνές άγριας καταδίωξης της χολιγουντιανής ταινίας «The Enforcer» στη Θεσσαλονίκη. Για λόγους ασφαλείας έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα από την Τροχαία.

Η Plymouth Barracuda, το εντυπωσιακό αμερικάνικο «muscle car», που έδωσε και τον αρχικό τίτλο στην ταινία «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας σχεδιάζεται να διασχίσει τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Τα συνεργεία έχουν ετοιμάσει τον αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης που απαιτείται για σκηνές καταδίωξης.

Click4more: «The Enforcer» – Μπαντέρας: Βραδινή καταδίωξη στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Παράλληλα, ένα μεγάλο κομμάτι του περιφερειακού έκλεισε έως το πρωί της της Πέμπτης (01.07.2021) και ήδη έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες πινακίδες σήμανσης από την Τροχαία.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr:

Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Ανισόπεδο
Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανιών) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.

«The Enforcer»: Μέτρα της Τροχαίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας”.

Δείτε βίντεο από το thesstoday:

Δείτε και βίντεο από το GRTimes:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις