Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζολί – Πιτ: Η προφητική ταινία πριν το διαζύγιο

Τζολί – Πιτ: Η προφητική ταινία πριν το διαζύγιο

Η είδηση για τον οριστικό χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ. Εδώ και καιρό όμως οργίαζαν οι φήμες για προβλήματα στον γάμο τους, με τους δύο ηθοποιούς να μην καταφέρνουν τελικά να ξεπεράσουν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην κοινή τους ζωή.

Η τελευταία τους ταινία “By the Sea”, που πραγματεύεται την ιστορία ενός δυστυχισμένου παντρεμένου ζευγαριού, φαίνεται πως ήταν προφητική για το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Αν και η Αντζελίνα Τζολί πριν από ένα χρόνο είχε αρνηθεί πως η ταινία είναι αυτοβιογραφική, η πραγματική ζωή τη διαψεύδει τελικά.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί υποδύονταν ένα παντρεμένο ζευγάρι που περνά κρίση στη σχέση του, με την Αντζελίνα πέρυσι να δηλώνει το 2015 στη Vogue πως δεν παρουσιάζει τη δική τους σχέση. “Ο Μπραντ και εγώ έχουμε τα θέματά μας… αλλά αν οι χαρακτήρες είχαν παρόμοια προβλήματα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε την ταινία. Δεν είναι αυτοβιογραφική”.

Η Αντζελίνα Τζολί έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την ταινία “By the Sea”, ενώ πρωταγωνίστησε με τον Μπραντ Πιτ για πρώτη φορά μετά την ταινία Mr.& Mrs. Smith το 2005. “Όλοι ξέρουν πως δεν υπάρχει μόνο η τραγωδία ή η καθαρή χαρά στη ζωή. Οι σχέσεις έχουν αυτά τα άκρα. Μπορείς να αγαπάς παράφορα τον ίδιο άνθρωπο που θέλεις να σκοτώσεις”. Το σενάριο της ταινίας, όπως είχε δηλώσει, ήταν από το δικό της “τρελό μυαλό”. “Όταν το έγραφα, ποτέ δεν πίστευα ότι πραγματικά θα κάναμε την ταινία, οπότε έγραφα πιο ελεύθερα”, δήλωνε η Αντζελίνα Τζολί.

Ο Μπραντ Πιτ, μιλώντας για την προφητική ταινία, σημείωνε πως αποτελεί μια ακατέργαστη ματιά στην έννοια των σχέσεων. “Είναι το παζλ της εξεύρεσης των πραγμάτων που μπαίνουν στη μέση όταν αγαπάς κάποιον. Πολλά είναι από το παρελθόν, από τις ανασφάλειές σου, από το πόσο πολύ θέλεις κάποιον που επικεντρώνεσαι στο να τον χάσεις”.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε δηλώσει τότε πως το “By the Sea” είναι το γαμήλιο ταξίδι τους, καθώς έφυγαν τια το νησί Gozo αμέσως μετά τον γάμο τους με τα 6 τους παιδιά. Για την ίδια το να συνεργάζεται με τον Μπραντ Πιτ την έκανε ευτυχισμένη, με τον διάσημο ηθοποιό να παραδέχεται πως ήταν δύσκολο κάποιες φορές. “Απολύτως δύσκολο. Ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά πράγματα που έχω αναλάβει ποτέ”.

Η διάσημη ηθοποιός χαρακτήριζε το “προκλητικό” σενάριο “τρελό” και “χειρότερη ιδέα”, αλλά στο τέλος πίστευε ότι τους έκανε ακόμα πιο δυνατούς. “Ως καλλιτέχνες θέλαμε κάτι που θα μας έβγαζε από τη ζώνη ασφαλείας… Δεν είναι η ασφαλέστερη ιδέα αλλά η ζωή είναι μικρή”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε