Lifestyle

Α. Φόνσου: ”Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω όταν έφυγε η αδερφή μου!”

Η ηθοποιός πέρασε δύσκολες στιγμές όταν έχασε την αδερφή της!

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου, μίλησε στο περιοδικό ”Λοιπόν” για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν έφυγε από τη ζωή η αδερφή της.

”Η μεγαλύτερη πληγή μου είναι ο θάνατος της αδερφής μου. Έφυγε εντελώς ξαφνικά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην αρχή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω”, αποκάλυψε η Άννα Φόνσου και συνέχισε:

”Για πολύ καιρό περπατούσα στο δρόμο σαν χαμένη και παραλίγο να γίνω αλκοολική, γιατί μου έλειπε πολύ. Μπήκε στο νοσοκομείο για μια γρίπη, που εξελίχθηκε σε βρογχοπνευμονία και έφυγε σε 15 μέρες από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Έχουν περάσει τεσσεράμισι χρόνια και θρηνώ ακόμα… Αν δεν με στήριζαν 3-4 άνθρωποι που είναι κοντά μου, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει”, εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα