Lifestyle

Α. Ρέμος: Για μπάνιο με την Υβόννη στη Μύκονο! Δες φωτογραφίες

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Η σχέση του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μετρά έναν χρόνο. Ο ένας δεν αποχωρίζεται λεπτό τον άλλο κι όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, χαλαρώνουν σε κάποια παραλία κι απολαμβάνουν ανέμελοι τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι, λοιπόν, βρίσκεται στο νησί των ανέμων από τις 5 Ιουλίου, στο οποίο μάλιστα προσγειώθηκε με ελικόπτερο. Οι δυο τους, αυτές τις ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες, γεμίζουν τις μπαταρίες τους κάνοντας βουτιές στην μαγευτική παραλία της Ψαρούς. Δίπλα τους μάλιστα -και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού- είναι ο πολύ καλός τους φίλος και πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης.

Ο Αντώνης άνετος και χαλαρός, όπως συνηθίζει να είναι, δεν σταματά όλες αυτές τις ημέρες να χαιρετά τους θαυμαστές του και να φωτογραφίζεται μαζί τους, ενώ η Υβόννη είναι συνεχώς στο πλευρό του, τραβώντας με τη σειρά της τα αντρικά βλέμματα με την εξωτική της ομορφιά.

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιάννης Σπαλιάρας για τις φήμες περί χωρισμού του: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, μένουμε μαζί»
«Πριν λίγους μήνες συμμετείχα σε μια χολιγουντιανή ταινία που έγινε στη χώρα μας και ανυπομονώ γιατί είναι πρώτη μου διεθνής ταινία» είπε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Σπαλιάρας
Γιάννης Σπαλιάρας