Lifestyle

Αδυνάτισε η Έλενα Παπαρίζου;

Οι νέες φωτογραφίες της Έλενας από τις διακοπές της στη Πάρο, δείχνουν τη τραγουδίστρια φανερά αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην Πάρο. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το καυτό της μπικίνι.

Η Έλενα φαίνεται πως έχει ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά που είχαν τόσο πολύ σχολιαστεί από τα ΜΜΕ. Μαυρισμένη, αδύνατη και λαμπερή, έκανε βόλτες στις παραλίες και τα σοκάκια του νησιού μαζί με τον αγαπημένο της.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό HELLO!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα