Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Αίας Μανθόπουλος – Η Ελισάβετ Σταμοπούλου απαντά στην κόρη: Τιμούμε τους ανθρώπους μας όσο είναι εν ζωή

Αίας Μανθόπουλος – Η Ελισάβετ Σταμοπούλου απαντά στην κόρη: Τιμούμε τους ανθρώπους μας όσο είναι εν ζωή

“Εύχομαι η ενδοσκόπηση να χαρίσει στην κόρη του Αίαντα ηρεμία και γαλήνη στη ψυχή της” ανέφερε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Την απάντησή της έδωσε η Ελισάβετ Σταμοπούλου στην κόρη του Αίαντα Μανθόπουλο, Λήδα Μανθοπούλου, η οποία αντέδρασε για αναρτήσεις που γίνονται από το προφίλ του πατέρα της στα social media.

Η Super Κατερίνα εξασφάλισε δηλώσεις τόσο της ίδιας, όσο και της κόρης του αδικοχαμένου ηθοποιού.

“Τιμούμε τους ανθρώπους μας όσο είναι εν ζωή και όταν τους χάσουμε αναρωτιόμαστε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει. Εύχομαι η ενδοσκόπηση να χαρίσει στην κόρη του Αίαντα ηρεμία και γαλήνη στη ψυχή της” ανέφερε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

   

“Ξέρουμε ότι η κυρία Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ και έχει τη συσκευή που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στο ποστ στο Facebook. Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτήν την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο.

Αντί να επικεντρωθούμε εγώ κι ο αδερφός μου, ο Χρήστος σε αυτό το πένθος, και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανένα σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του.

Είναι απίστευτα τρομακτικό και θλιβερό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου. Μπορεί άλλους να μην τους ενοχλεί όλο αυτό, αλλά υπάρχουν παιδιά στη μέση που ξέρουν τι γίνεται και ξέρουν ότι ο πατέρας τους έχει φύγει.

Ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να ανεβάζει ποστ και να εκφράζεται στον δικό του λογαριασμό, όχι στον λογαριασμό ενός συγχωρεμένου ανθρώπου όμως. Είναι ηθικά λάθος. Θέλω να σας αναφέρω ότι εγώ κι ο αδερφός μου παραμένουμε μπλοκαρισμένοι.

   

Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι το προτιμούν έτσι για άγνωστους λόγους” είπε η Λήδα Μανθοπούλου στην Μένια Κούκου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις