Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: H εξομολόγηση για τον νέο σύντροφο της

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: H εξομολόγηση για τον νέο σύντροφο της

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της με τους οποίους, όπως είπε, συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις.

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τους πρώην συντρόφους μου, στην αρχή υπάρχει μία πικρία αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί είχαν ένα επίπεδο, υπήρχε πολιτισμός στην σχέση.

Η αγάπη μου με όλους ήταν μεγάλη… αυτό το απόθεμα μένει και μετά. Δεν γίνεται αυτό τον άνθρωπο να τον απορρίψεις τελείως. Έχουμε μία ουσιαστική φιλία με όλους, μάλιστα με παίρνουν τηλέφωνο αν χρειαστούν κάτι…

Δεν είμαστε αποκομμένοι», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσον αφορά τον νέο της σύντροφο Κυριάκο Σκούρα, η ίδια αποκάλυψε το πώς ήρθαν κοντά: «Γνωριστήκαμε τυχαία, σε ένα τραπέζι από κοινές παρέες. Είμαστε μαζί τέσσερις μήνες».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι αναγνωρίσιμοι κυκλοφορούν κανονικά έξω, βγαίνουν με τον άνθρωπό τους, εμείς δηλαδή γιατί να μην το κάνουμε αυτό και αν παίζουμε κρυφτό; Βαριέμαι πάρα πολύ το κρυφτούλι.

Δεν έχω κάνει ποτέ συμβιβασμό στη σχέση μου, κανονικά ζούσα τη ζωή μου. Το τι θα έγραφαν αργότερα, ή τι θα έλεγαν είναι ανεξέλεγκτο οπότε δεν με αφορά», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις