Lifestyle

Αλίσα Μιλάνο: Έχει γενέθλια και γιορτάζει με φωτογραφία χωρίς φίλτρα στο Instagram

Η Αλίσα Μιλάνο έχει γενέθλια και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram χωρίς φίλτρα, για να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της. 

«Αυτά είναι τα 50. Χωρίς φίλτρο. Χωρίς μακιγιάζ. Θα περάσω αυτή τη μέρα, όπως κάθε μέρα», έγραψε μεταξύ άλλων η Αλίσα Μιλάνο στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Αλίσα Μιλάνο για τα γενέθλιά της στο Instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alyssa Milano (@milano_alyssa)

«Αυτά είναι τα 50. Χωρίς φίλτρο. Χωρίς μακιγιάζ. Θα περάσω αυτή τη μέρα, όπως κάθε μέρα. Θα κινηθώ λίγο, θα αγαπήσω πολύ, θα υπηρετήσω και θα μετρήσω τις ευλογίες μου. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ακριβώς εδώ. Τώρα αμέσως. Αυτή την ώρα. Στην εποχή μου. Στην εποχή σας.

Υπάρχουν πολλά ακόμα να περιμένουμε! Και ξέρετε τι; Είναι εντάξει ακόμη και να κοιτάξω πίσω, πού ήμουν, από πού ήρθα, πόσο μακριά έχω φτάσει, ποιος ήρθε στη ζωή μου και ποιος έμεινε. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας και τις ευχές γενεθλίων. Ας συνεχίσουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,