Lifestyle

Άννα Βίσση: Διακοπές στην Σκιάθο για την γνωστή τραγουδίστρια – Η φωτογραφία της σε μίνι μάρκετ

Διακοπές στην Σκιάθο αποφάσισε να κάνει φέτος το καλοκαίρι και η Άννα Βίσση, ενώ μαζί της είναι και η κόρη της Σοφία. Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως φαίνεται από στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στα social media, απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο νησί των Βορείων Σποράδων. 

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Άννα Βίσση φαίνεται ότι απολαμβάνει τις βόλτες σε διάφορα κεντρικά σημεία της Σκιάθου. Στιγμιότυπα από τις όμορφες βόλτες τους στο νησί μοιράστηκε στα social media η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία έχει έρθει από τις ΗΠΑ. 

Δείτε φωτογραφίες: 

papadiamanti annavissi vissi skiathos diakopes

Και όπως φαίνεται από φωτογραφία του skiathoslife.gr, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε και με θαυμαστές της. Η τραγουδίστρια είχε πάει για ψώνια όπως φαίνεται σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Τρούλου, με τις εργαζόμενες να ζητούν να αποκτήσουν ένα ενσταντανέ μαζί της. 

Δείτε την φωτογραφία με την Άννα Βίσση:

vissi skiathos diakopes

Με πληροφορίες και από skiathoslife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 12
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας