Lifestyle

Άννα Βίσση: Θετική στον κορονοϊό, ακυρώνει εμφανίσεις της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, είναι θετική στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media.

Η Άννα Βίσση ανέφερε πως θα ακυρώσει τις εμφανίσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

«Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27/01 & 28/01, αλλά έχω δυστυχώς Covid κάτι που δε μου επιτρέπει να εργαστώ.

Aπολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το Σαββατοκύριακό του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στο προφίλ της στο Instagram.

bissi insta

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,