Lifestyle

Άννα Βίσση: Θετική στον κορονοϊό, ακυρώνει εμφανίσεις της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, είναι θετική στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media.

Η Άννα Βίσση ανέφερε πως θα ακυρώσει τις εμφανίσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

«Λυπάμαι ειλικρινά που αναγκάζομαι να ακυρώσω τις βραδιές 27/01 & 28/01, αλλά έχω δυστυχώς Covid κάτι που δε μου επιτρέπει να εργαστώ.

Aπολογούμαι για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει αυτό στον κόσμο που προγραμμάτισε το Σαββατοκύριακό του και επιφυλάσσομαι για μια επόμενη φορά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στο προφίλ της στο Instagram.

bissi insta

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Τσουβέλας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό στη Στυλίδα – «Υπάρχει το μάτι της Δίκης, που βλέπει τα πάντα» έγραψε ο κωμικός
Μετά τη μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ιερέα, ο γνωστός κωμικός απάντησε μέσω Instagram με μια λιτή αλλά αιχμηρή φράση
Αλέξανδρος Τσουβέλας 3
Άρης Μουγκοπέτρος: Του έκανε μήνυση ο πρώην φίλος του που του έδωσε την κροτίδα – «Ξεπέρασε τα όρια»
Η καυστική ανάρτηση του δεξιοτέχνη του κλαρίνου που εξόργισε τον πρώην φίλο του με τον οποίο πλέον δεν έχουν καμία απολύτως επαφή - «Προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε έναν άνθρωπο ενώ έχει παραδεχθεί πως ο ίδιος άναψε την κροτίδα»
Άρης Μουγκοπέτρος 10