Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντζελίνα Τζολί: «Φτυστή» η Μαρία Κάλλας στα γυρίσματα της ταινίας της ζωής της Ελληνίδας ντίβας της όπερας

Αντζελίνα Τζολί: «Φτυστή» η Μαρία Κάλλας στα γυρίσματα της ταινίας της ζωής της Ελληνίδας ντίβας της όπερας

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγινε… Μαρία Κάλλας για τις ανάγκες της νέας ταινίας «Maria» που έχει ως θέμα την ένδοξη, αλλά και πολυτάραχη ζωή της μυθικής Ελληνίδας ντίβας της όπερας.

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι για τις ανάγκες της ταινίας για την Μαρία Κάλλας. Στην Πόλη του Φωτός ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας και οι εικόνες που έρχονται από εκεί δείχνουν ότι η σταρ του Χόλιγουντ είναι… φτυστή με την μυθική υψίφωνο της όπερας.

Δεν μιλάμε φυσικά για το φωνητικό ταλέντο της Angelina Jolie, διότι ουδείς μπορεί να φτάσει την Μαρία Κάλλας, ενώ είναι και άγνωστο το πόσο καλά μπορεί να τραγουδήσει η διάσημη ηθοποιός.

Μιλάμε για την όψη της, καθώς η Αντζελίνα Τζολί είναι ίδια με την Μαρία Κάλλας στην όψη. Οι μακιγιέρ και οι ειδικοί των μεταμφιέσεων που δουλεύουν στην ταινία «Maria» έκαναν την διάσημη ηθοποιό να είναι εμφανισιακά ίδια κι απαράλλαχτη με την ντίβα της όπερας.

Αυτό είχε φανεί, βέβαια, από τις πρώτες φωτογραφίες στης ταινίας, που δημοσίευσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης του φιλμ Πάμπλο Λαραίν, («Jackie» , «Spencer»).

Φάνηκε όμως, και πάλι από τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στο Παρίσι, που κυκλοφόρησαν στα social media.

 

Η Αντζελίνα Τζολί θα φοράει μάλιστα στην ταινία ορισμένα ρούχα από την γκαρνταρόμπα της ίδιας της Μαρίας Κάλλας. Τον μεγάλο έρωτα της Ελληνίδας ντίβας, Αριστοτέλη Ωνάση, θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις