Lifestyle

Αποστόλης Τότσικας και Ρούλα Ρέβη ντύθηκαν για τις απόκριες: «Οι φωτογραφίες που ήθελες»

Τι επέλεξαν να ντυθούν τα παιδιά τους - Η χιουμοριστική ανάρτηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτογραφίες από τις αποκριάτικες μεταμφιέσεις της ίδιας και του Αποστόλη Τότσικα δημοσίευσε στα social media η Ρούλα Ρέβη.

Σε κοινό στιγμιότυπο, η φωτογράφος ποζάρει ντυμένη κοτόπουλο δίπλα στον ηθοποιό, ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε κόκορα. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε επίσης εικόνες με τα παιδιά τους με τον Αποστόλη Τότσικα. 

Η κόρη τους επέλεξε στολή πειρατή, ενώ ο γιος τους ντύθηκε Μάικλ Τζάκσον.

«Οι φωτογραφίες που ήθελες πρωϊνιάτικα, ενώ ο Μπραντ Πιτ είναι στην Ύδρα», σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ρούλα Ρέβη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

 

Το ζευγάρι είναι μαζί για περισσότερο από 18 χρόνια και μοιράζονται στιγμές με την οικογένειά τους μέσα από τα social media.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πενέλοπε Κρουζ: Η σοκαριστική αποκάλυψη στις Κάννες – «Νόμιζα ότι θα πεθάνω από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο»
«Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε για το γύρισμα, μου φορούσαν την περούκα, και ξαφνικά μου λένε: "Ω, απ' ό,τι φαίνεται έχεις ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο"», δήλωσε η ηθοποιός
Πενέλοπε Κρουζ