Lifestyle

Άριελ Κωνσταντινίδη: Πριν πάρω διαζύγιο κουκούλωνα τη σκέψη πως ο γάμος μου δεν είναι αυτός που είχα στον νου μου

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε πρόσφατα η Άριελ Κωνσταντινίδη -που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί- και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό και το διαζύγιό της από τον πρώην άντρα της και πατέρα των δίδυμων παιδιών της, Τάκη Μαργαρίτη. 

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και εξομολογήθηκε ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν τόσο πολύ ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της, που κάποια πράγματα έκανε ότι δεν τα βλέπει. 

«Σε όλο τη διαδικασία της εγκυμοσύνης και της γέννας ήμουν χαρούμενη, έκρυβα τα άγχη μου και κουκούλωνα τη σκέψη πως ο γάμος μου δεν είναι αυτός που είχα στον νου μου. Ήμουν τόσο ερωτευμένη με εκείνον και με τα παιδιά, δεν ήθελα όμως η σχέση των δυο μας να αλλάξει πολύ. Συνειδητοποίησα λίγο αργότερα -όταν τα αγόρια μού έδωσαν τη δύναμη- ότι είναι πολύ καλύτερα για όλους να μην ήμασταν μαζί, να έρθει το διαζύγιο να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος» εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη για την περίοδο που ήταν παντρεμένη αλλά πήρε την απόφαση να χωρίσει.

Αμέσως μετά, η  Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Τάκη Μαργαρίτη, αναφέροντα ότι έχουν την απαραίτητη επαφή που χρειάζεται για χάρη των παιδιών τους. 

«Έχουμε την επαφή που χρειάζεται, τη συνεργασία, για να είναι καλά τα παιδιά. Αυτό οφείλει να κάνει ένας μπαμπάς και μια μαμά μετά τον χωρισμό, να μπορεί να είναι ένας καλός συνεργάτης», είπε η γνωστή καλλιτέχνιδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα