Lifestyle

Αυτοί είναι οι «Fantastic Four» της Marvel

Το καστ της νέας ταινίας «Fantastic Four» ανακοίνωσε η Marvel, καθώς ετοιμάζει το reboot της πολυαναμενόμενης ταινίας

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Marvel δημοσίευσε μία αφίσα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ΄60 με το καστ αστέρων της να γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, ο Πέντρο Πασκάλ (Pedro Pascal) θα υποδυθεί τον Reed Richards ή αλλιώς τον Mr Fantastic.

Η Βανέσα Κέρμπι (Vanessa Kirby) η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Napoleon» πλάι στον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix), θα έχει τον ρόλο της Sue Storm (Invisible Woman).

Ο Τζόζεφ Κουίν (Joseph Quinn) θα υποδυθεί τον Johnny Storm (Human Torch) και ο Έμπον Μος Μπάκραχ (Ebon Moss-Bachrach) θα έχει το ρόλο του Ben Grimm (the Thing).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ματ Σάκμαν (Matt Shakman) σε σενάριο των Τζεφ Κάπλαν (Jeff Kaplan), Ίαν Σπρίνγκερ (Ian Springer) και Τζος Φρίντμαν (Josh Friedman).

Η αγαπημένη οικογένεια της Marvel, αναμένεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στις 25 Ιουλίου του 2025 αλλάζοντας θέση με το «Thunderbolts» που μεταφέρθηκε στις 2 Μαΐου της ίδιας χρονιάς, αναφέρει το Deadline.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με αγοραπωλησία προσωπικών αντικειμένων της Βέφας Αλεξιάδου σε παζάρι στον Ελαιώνα - «Τα αγόρασα γιατί είχαν χαμηλή τιμή»
Ο άνθρωπος που πουλούσε τα αντικείμενα της 91χρονης ζητούσε 150 ευρώ και αποκάλυψε ότι τα αγόρασε σε πολύ χαμηλή τιμή σε παζάρι στον Ελαιώνα, στη συνέχεια ωστόσο, απέσυρε την αγγελία
Βέφα Αλεξιάδου
11