Lifestyle

Δ. Βανδή: “Ακόμη θέλω να αρέσω στον Ντέμη”!

Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά την πολυσηζητημένη πρεμιέρα της μίλησε για τον Ντέμη Νικολαίδη, την σχέση τους, το άγχος της πρεμιέρας και το νέο της τραγούδι.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Δέσποινα Βανδή που έλαμψε το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της στο ”Fever” μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο, χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους θαμώνες μίλησε στο Down Town και αποκάλυψε για το πώς αισθάνεται όταν βρίσκεται ο Ντέμης στο πρώτο τραπέζι σε κάθε πρεμιέρα της, το νέο της τραγούδι και το πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση.

Αρχικά μίλησε για την πρεμιέρα της και αποκάλυψε: “Ήταν μία από τις καλύτερες που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Και ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Δεν το περίμενα, πραγματικά δεν το περίμενα, γιατί όλοι πια ζούμε σε μια κατάσταση που μας έχει κάνει να χάσουμε το κέφι μας. Εκείνο το βράδυ ήταν σαν να είχαμε μαζευτεί όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε και να αφήσουμε όλα αυτά που μας απασχολούν”.

Δες στο TLIFE τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Ντέμη και το πώς κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
21