Lifestyle

Δανιέλα Χατζή: Υπήρξε ρατσισμός στη ζωή μου αλλά σίγουρα όχι στο επίπεδο που το πέρασε ο μπαμπάς μου

«Δεν φοβήθηκα τα σχόλια, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι» ανέφερε σε άλλο σημείο η κόρη του Κώστα Χατζή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την καθημερινότητα με τον πατέρα της αλλά και για το κομμάτι του ρατσισμού μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δανιέλα Χατζή στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή, το πρωινό του Σαββάτου 23 Μαΐου, στο πρόγραμμα του OPEN.

«Για εσάς μπορεί να είναι ο Κώστας Χατζής αλλά για μένα, όταν γυρίζω στο σπίτι, είναι ο μπαμπάς μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει μεγαλώσει με αγάπη, με στοργή, με πολλή καλοσύνη και είμαι πολύ περήφανη» δήλωσε αρχικά η Δανιέλα Χατζή.

«Δεν φοβήθηκα τα σχόλια, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Όχι, δεν είναι κάτι που με απασχόλησε γιατί κοιτάζω να κάνω αυτό που μ’ αρέσει, την δουλειά μου. Από κει και πέρα όλα καλά».

«Υπήρξε ρατσισμός στη ζωή μου αλλά, σίγουρα, όχι στο επίπεδο που το πέρασε ο μπαμπάς μου. Το έζησα και εγώ ως ένα σημείο αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο μένω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Δανιέλα Χατζή στην εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η κόρη του Κώστα Χατζή κληρονόμησε από εκείνον το μουσικό ταλέντο και την αγάπη για την κιθάρα και το κοινωνικό τραγούδι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αναστασία Γιούσεφ για την εγκυμοσύνη της: Νιώθω ότι έχω κάνει μία αναβάθμιση σαν γυναίκα και ολοκληρώνομαι
«Νιώθω ολοκληρωμένη, πολύ χαρούμενη με αυτό, λίγο αγχωμένη, αλλά νομίζω ότι τα έκανα όλα στη ζωή μου, αυτά που ήθελα να καταφέρω και ήταν η κατάλληλη στιγμή» προσθέτει
Αναστασία Γιούσεφ