Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δείτε ποιοι διάσημοι ηθοποιοί δεν βλέπουν τις ταινίες τους

Δείτε ποιοι διάσημοι ηθοποιοί δεν βλέπουν τις ταινίες τους

Παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στον κινηματογράφο και έχουν κερδίσει αμέτρητα βραβεία για τις υποκριτικές τους ικανότητες, πολλοί ηθοποιοί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες στις οποίες έχουν πρωταγωνιστήσει.

Μερικοί ηθοποιοί δεν έχουν παρακολουθήσει καμία τανία στην οποία έχουν συμμετάσχει, όπως ο Τομ Χανκς και Ρις Γουίδερσπουν, ενώ υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που έχουν παρακολουθήσει ελάχιστες ταινίες τους, όπως ο Άνταμ Ντράιβερ και ο Χοακίν Φοίνιξ.

Δείτε 10 ηθοποιούς που ενώ έχουν κάνει καριέρα επειδή ο κόσμος παρακολουθεί τις ταινίες τους, οι ίδιοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους εαυτούς τους στην μεγάλη οθόνη.

Άνταμ Ντράιβερ

Ο Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία “Ιστορία Γάμου”, συνήθως δεν παρακολουθεί τις ταινίες στις οποίες συμμετάσχει, ωστόσο έκανε μια εξαίρεση για την τελευταία ταινία της τρίτης τριλογίας Star Wars, “Star Wars:The Rise of Skywalker”, καθώς είναι μεγάλος οπαδός του franchise.

Τομ Χανκς

Ο “Έλληνας” Τομ Χανκς, ο οποίος έλαβε το τιμητικό Βραβείο Σεσίλ Μπ. ΝτεΜιλ για την προσφορά του στην Εβδόμη Τέχνη κατά την τελετή απονομής των 77ων Χρυσών Σφαιρών, πιστεύει ότι είναι φρικτό λάθος να βλέπει τον εαυτό του στις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, σε πολλές από τις οποίες έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού.

Αλ Πατσίνο

Ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία “Ο Ιρλανδός” του Μάρτιν Σκορτσέζε, έχει δηλώσει στην USA Today ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να παρακολουθήσει την πλειοψηφία των ταινιών του. “Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη, καθώς ξέρω τι είναι. Το έχω δει.” είπε ο Πατσίνο και πρόσθεσε: “Αν η ταινία είναι καλή νιώθω τυχερός, αν δεν είναι προσπαθώ να την ξεχάσω.”

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις