Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δέσποινα Μοιραράκη: Σε βαρύ πένθος για το θάνατο του συζύγου της – «Είχε χάσει 25 κιλά»

Δέσποινα Μοιραράκη: Σε βαρύ πένθος για το θάνατο του συζύγου της – «Είχε χάσει 25 κιλά»
Φωτογραφεία Αρχείου

Βυθισμένη σε βαρύ πένθος είναι η Δέσποινα Μοιραράκη μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.06.2022) από καρκίνο. «Δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται», είπε. 

Η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε στον αγώνα που έδινε ο σύζυγός της με τον καρκίνο και στη διαχείριση του προβλήματος τα τελευταία χρόνια. Αποκάλυψε, μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι ο Γιάννης Κοντούλης είχε χάσει 25 κιλά και πως δεν ήθελε να ξέρουν το πρόβλημα της υγείας του. 

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της. «Είναι μια μάχη που δίνεται 3,5 χρόνια – παρά το γεγονός ότι εμείς δεν το γνωρίζαμε – αυτό την είχε κάνει να συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα, να του δείχνει πιο πολύ την αγάπη της» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταφέροντας όσα συζήτησε σε επικοινωνία της με την Δέσποινα Μοιραράκη.

Συμπλήρωσε πως τον τελευταίο χρόνο δεν εμφανιζόταν πουθενά μαζί με τον σύζυγό της γιατί ο Γιάννης Κοντούλης είχε χάσει 25 κιλά από την μάχη του με τον καρκίνο.

Ωστόσο, η Δέσποινα Μοιραράκη δήλωσε πως χαίρεται που κατάφερε να είναι δίπλα στον σύζυγό της μέχρι το τελευταίο λεπτό. «Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί» είπε. 

«Τριάμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει έναν τέτοιο σύντροφο. Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας για τον Γιάννη Κοντούλη στο Happy Day. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις