Lifestyle

Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα της θεατρική παράστασης “Ράους” – Δες φωτογραφίες!

Δες ποιοι πήγαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ράους” των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Διάσημα ονόματα από την ελληνική showbiz βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ράους” των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Έλληνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες βρέθηκαν στο θέατρο Πειραιώς 131 και απόλαυσαν μια μοναδική παράσταση με πολύ γέλιο. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το “παρών” ήταν η Ελένη Ράντου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Τάνια Τρύπη, ο Σταύρος Ζαλμάς, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Εύη Λασκαράκη, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και χωρίς την Φαίη Σκορδά.

  
Δες φωτογραφίες από την παράσταση:


Λίνα Σακκά και Θανάσης Ρέππας!


Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσυ Μάλφα!


Ελένη Ράντου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Τάσος Χαλκιάς, Νίκος Παπαδάκης, Σοφία Αλιμέρτη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα