Lifestyle

Δήμητρα Ματσούκα: Τον Πέτρο Κόκκαλη τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον

Η είδηση, πριν από μερικές μέρες, ότι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται, ξάφνιασε πολλούς. Σήμερα (24.11.2023) η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της.

Έναν γάμο που γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση επτά ετών σχέσης, όπως εξήγησε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον σύντροφό της, λέγοντας πως αγαπάει τον Πέτρο Κόκκαλη όσο δεν έχει αγαπήσει ποτέ κανέναν.

«Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ βαθιά. Εξακολουθεί να με γοητεύει από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα σταθερά και τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σε λίγες μέρες με τη Δήμητρα Ματσούκα, που ήταν καλεσμένη σήμερα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, να μην αποκαλύπτει αν θα είναι θρησκευτικός ή όχι.

«Παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στην ερώτηση για το πότε θα γίνει ο γάμος και αν θα είναι θρησκευτικός, η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: «Θα αποφύγω την απάντηση».

  

Αποκάλυψε, πως: «Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
1
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη