Lifestyle

Δημήτρης Κόκοτας: Σταθερή η κατάσταση του τραγουδιστή – «Αντιδρά στα επώδυνα» λέει η Ματίνα Παγώνη

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη δύσκολη μάχη για τη ζωή του, σε μονάδα αυξημένης φροντίδας νοσοκομείου.

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται σε ΜΑΦ ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ήταν τέλη Μαρτίου του 2024, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο 55χρονος καλλιτέχνης είχε υποστεί έμφραγμα.

«Ο Δημήτρης παλεύει, πάει 6 – 7 μήνες η κατάστασή του, είναι σταθερή έχει και την βλάβη στην όραση από την αρχή», λέει στο Mega και την εκπομπή Buongiorno, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Οι γιατροί συνεχίζουν να κάνουν τον έλεγχο και παρακολουθούν την εξέλιξη στον εγκέφαλο.

Αντιδρά στα επώδυνα, καλό είναι ότι βρίσκεται στη ΜΑΦ και είναι σε συνεχή επικοινωνία οι δικοί του. Η κατάσταση παραμένει σταθερή».

«Ο Δημήτρης παρουσιάζει βελτίωση και κουνάει το πόδι του. Μάλιστα, εδώ και κάποιες ημέρες γίνονται και φυσιοθεραπείες. Δυστυχώς, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, γράφεται και λέγεται ότι ο Δημήτρης ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, κάτι που δε μπορεί να επιβεβαιωθεί μιας και ακόμα δεν έχει συνέλθει», είπε προ ημερών η σύζυγός του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άλιμος: Οι διακοπές της... διπλανής πόρτας
«Πιστεύω ότι δώσαμε μια πιο συναισθηματική έννοια στη λέξη “τουρίστας” φέτος, καθώς οι επισκέπτες άρχισαν να έρχονται από τον Απρίλιο και ελπίζουμε μέχρι τον βαθύ χειμώνα», λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης
Άλιμος
Πέτρος Ίμβριος για τον Βασίλη Καρρά: «Μου στάθηκε πολύ, στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στη συναυλία του»
«Ο Ζαφείρης Μελάς είχε απόλυτο δίκιο όταν είπε ότι θα έπρεπε να συμμετέχουν λαϊκοί τραγουδιστές στη συναυλία και όχι το παρεάκι μίας μόνο δισκογραφικής», σχολίασε
Πέτρος Ίμβριος 1