Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Δούκισσα Νομικού: Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας

Δούκισσα Νομικού: Το σώμα μου έγινε καλύτερο μετά τη γέννηση της Αναστασίας

Η Δούκισσα Νομικού, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε εκτός των άλλων και για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητρότητα, αλλά και στις σχέσεις της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη μετά τον γάμο τους.

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει.

Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί», ανέφερε για τις στιγμές με τον σύζυγό της η Δούκισσα Νομικού.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητρότητα αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις δυο γέννες.

«Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες;

Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει για τη συνεργασία της δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Ο Θέμος μου λείπει τόσο πολύ… Αυτό που έκανε ήταν να μου στέλνει ραβασάκια. Μου έγραφε, “Μίλα”, έλα πες”. Ήταν κάτι που δεν συνηθίζεται αυτό στον χώρο μας.

Μου έδωσε τόσο χώρο και χρόνο γιατί ήταν τόσο ακομπλεξάριστος μαζί με τον Βαγγέλη Περρή που επίσης λατρεύω πολύ. Ο Θέμος με πίστεψε πολύ, οπότε μου έδινε τον λόγο», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις