Lifestyle

Ε. Μανωλίδου: Τι άλλαξε στη ζωή της μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της!

Τι αποκάλυψε για τη νέα της ζωή ως κυρία υπουργού, τις φήμες του χωρισμού και τη σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη;

Για τη νέα ζωή της ως κυρία υπουργού, τις φήμες του χωρισμού και τη σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός αποκάλυψε πως είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της με τον σύζυγό της και ότι θα ήθελε να κάνει ένα ακόμη παιδί.

 

Μιλώντας, αρχικά, για τις φήμες του χωρισμού, δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”: “Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο Τύπου του Ant1 και μου είπαν ότι είδαν κάτι σε ένα blog. Μπαίνω στο ίντερνετ, το διαβάζω και αρχίζω να γελάω. Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κοινές εμφανίσεις με τον Άδωνη, αυτήν την εποχή, μας χώρισαν κιόλας. Τι να πω;”.

Ωστόσο, η Ευγενία αποκάλυψε πως έχει περάσει δυσκολίες μαζί με τον σύζυγό της: “Είχαμε περάσει πολλές δυσκολίες την περίοδο του διαζυγίου μου. Υπήρξαν τρία μαρτυρικά χρόνια που αισθανόμουν ότι δεν μπορεί τα πράγματα να πάνε πιο κάτω. Επρόκειτο για μια από τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου, που ευτυχώς ξεπεράστηκε. Φαίνεται πως ήταν μια δοκιμασία που έπρεπε να περάσουμε οι τρεις μας: εγώ, ο Άδωνις και ο πρώην σύζυγός μου”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Νικούλι για τον ρατσισμό που δέχτηκε μικρός: «Βλέπεις πώς μπορείς να αντέξεις αλλιώς αυτό μπορεί να σε πάρει από κάτω»
«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά, ξέρεις, αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα. Δηλαδή και στο σχολείο, ανεξάρτητα αν είναι το θέμα η καταγωγή ή αν είναι κάποια κιλά ή το πώς είναι φυσιογνωμικά», είπε εκείνος
Ο Κώστας Νικούλι