Lifestyle

Ε. Μελέτη: Διακοπές με τον… πρώην της στα νησιά!

Δες φωτογραφίες...

Λίγες ημέρες δίπλα στον πρώην της, Ηλία Μανωλάκη, πέρασε γι’ ακόμα μία φορά φέτος το καλοκαίρι, η Ελεονώρα Μελέτη. Η 32χρονη παρουσιάστρια, όπως διαβάσαμε στο ”ΟΚ!”, βρέθηκε στην Κάρπαθο -από την οποία κατάγεται ο Ηλίας- για 6 μέρες, απολαμβάνοντας τα πρωινά τις επισκέψεις της με φουσκωτό σε απομονωμένες παραλίες και πίνοντας τα απογεύματα κοκτέιλ στην πισίνα του ξανοδοχείου, όπου διέμενε.

Η Ελεονώρα και ο Ηλίας, χώρισαν το 2005, αλλά όπως γνωρίζουμε δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επαφές. Μάλιστα, πριν από λίγο διάστημα οι δυο τους έζησαν ευχάριστες στιγμές στη Μύκονο, ενώ το χειμώνα, μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ, ο Ηλίας και η Ελεονώρα βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό κλαμπ.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα