Lifestyle

Ε. Μενεγάκη: Πάσχα στη Μεσσηνία με τα παιδιά και το σύντροφό της

Πασχαλινή ξεκούραση για την παρουσιάστρια

Την Μεσσηνία και συγκεκριμένα το πολυτελές ξενοδοχείο Costa Νavarino στην Πελοπόνησσο επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα η Ελένη Μενεγάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισα της πρωινής ζώνης πάει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αφού πέρασε και πέρσι λίγες μέρες ξεκούρασης με την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη απολαμβάνει αυτές τις λίγες μέρες ξεκούρασης με τα παιδιά της και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Την Δευτέρα του Πάσχα η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στη βάση της αφού την Τρίτη το πρωί θα πρέπει να βρίσκεται στο πλατώ της εκπομπής της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα