Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

ΕΔΕ μετά τις δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου για το θάνατο του αδερφού του

ΕΔΕ μετά τις δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου για το θάνατο του αδερφού του
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ για τις συνθήκες σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου, αδερφού του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, έδωσε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Ο άτυχος 28χρονος έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, μια μέρα πριν το θάνατό του, ο αδερφός του είχε πάει στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και αφού τον εξέτασαν, τον άφησαν να φύγει.

«Το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι, να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο κι ο γιατρός του είπε “δεν είναι κάτι, μπορείς να φύγεις”.

Την επόμενη μέρα, τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο κι έπεσε. Από τότε τελείωσαν όλα.

Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κλπ, τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα, περιμένουμε.

Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά, ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα. Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε.

  

Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι», τόνισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις