Lifestyle

Εκπομπή…με άρωμα Eurovision!

Μία διαφορετική αντίστροφη μέτρηση θα γίνει αυτή την Κυριακή στην εκπομπή Chart Show με την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έχουν ετοιμάσει μία εκπομπή με θέμα τις καλύτερες εμφανίσεις της Ελλάδας στην Eurovision. 

Τα 30 καλύτερα τραγούδια που μας εκπροσώπησαν στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό θα σχολιαστούν και θα αναλυθούν από τους καλεσμένους της Ναταλίας Γερμανού στις  9 Μαΐου.

Οι εμφανίσεις που άφησαν εποχή, οι τραγουδιστές με τις περισσότερες συμμετοχές, περιστατικά που έγιναν και δεν μάθαμε ποτέ σε μία ξεχωριστή αντίστροφη μέτρηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο Κώστας Μακέδος για την μάχη με την παχυσαρκία: Όλα στο σπίτι λειτουργούν με τηλεκοντρόλ, κατέληξα ακίνητος
Ο ηθοποιός μιλάει για την καθημερινή μάχη που δίνει τα τελευταία 4 χρόνια λόγω των κιλών του καθώς βρίσκεται κλεισμένος πια στο σπίτι του καθηλωμένος σε μια καρέκλα
Screenshot